Spring naar de inhoud

Wie ben ik

Mijn naam is Valérie Schumacher. In 2004 zijn Donja en Astor in ons leven gekomen. Donja een stamboomloze Duitse herder en Astor een Duitse herder met stamboom. Astor kreeg al vrij snel de naam “bodyguard”, want overal waar ik ging of stond, kwam je hem tegen. Astor komt bij een hobbyfokker vandaan, die alle moeite van de wereld heeft gedaan voor geweldige honden op deze wereld te zetten en die daarnaast geprobeerd heeft voor deze nest pups de beste eigenaren te zoeken. Een voorbeeld voor de hedendaagse fokkers!

Met Astor ben ik enkele jaren in de hondensport geweest met als kers op de taart een 2de plek op het Provinciaal Brabant.

Aangezien het bij 1 nest is gebleven bij deze fokker en Astor ouder werd, zijn we zelf opzoek gegaan naar een opvolger. In 2008 kwam tijdens een moeilijke periode onze Waiko erbij. Onze eerste echte pup! Na vele opvoedingsfouten en een geweldige leerschool zijn we er in geslaagd Waiko als sporthond te kunnen brengen naar de volgende droom die uitkwam, namelijk een plekje op de Interland België – Nederland. Waiko kreeg al snel de bijnaam “knuffelbeer”. Een grote en erg sterke hond, maar voor ons oh zo lief!

Na Waiko kwam Zena in 2014. Net zoals haar moeder en vader een teef met een super karakter. De ideale hond bij kinderen, zelfs als ze net gewerkt heeft. Aangezien de stamboom van Zena gecombineerd kon worden met Waiko, kwam de kennel weer een stap dichterbij en is het eerste nestje op de wereld gekomen!