Spring naar de inhoud

Indeling Chalet

De ruime chalet is inclusief garage 16 meter lang en 9 meter breed. Het woongedeelte (inclusief terras) komt op +/- 95m². De chalet heeft 3 slaapkamers met boxsprings. De chalet staat op een betonnen ondergrond en is volledig betegeld, heeft centrale verwarming maar voor de gezelligheid ook een pelletkachel. Vanzelfsprekend is er WIFI aanwezig. 

Plattegrond chalet Rivals

Zoals u kunt zien op de plattegrond is er zowel vanuit de keuken als vanuit de woonkamer een deur naar het terras. Het terras ende chalet zelf blijven vrij koel bij hoge temperaturen dankzij de eikenbomen. 

Woonkamer (+/- 35m²) met grote bank en 2 aparte stoelen en eettafel voor 6 personen. De volledige chalet heeft centrale verwarming, maar in de hoek bij de woonkamer vindt u een pelletkachel voor de gezelligheid. 

Woonkamer Chalet Rivals Herselt

In de kast vindt u verschillende gezelschapsspelen, boeken en puzzels. Regelmatig worden er nieuwe ingezet 🙂 Voor de honden staan 1 of 2 hondenmanden klaar. 

Woonkamer Chalet Rivals

Badkamer met  wasmachine

Slaapkamer 1: Electrische boxspring 160 x 200 cm met ensuite met kleerkast

Slaapkamer 2: 2 x Boxspring 90 x 200 cm. Deze kunnen gebruikt worden als 2persoonsbed (met grote donsdeken of de bedden kunnen uit elkaar geschoven worden (met aparte donsdekens). 

Slaapkamer 3: 2 boxsprings van 90 x 200 cm

Slaapkamer 3 Chalet Rivals

De keuken heeft een inductiekookplaat, koffiezet, waterkoker, oven/microgolf.

Keuken Chalet Rivals

Ruime garage waar u voor de honden ook benches kunt vinden. De garage is goed geisoleerd en afgesloten, dus u kunt hier ook fietsen enz in zetten. 

Garage Chalet Rivals