Spring naar de inhoud

Chalet Rivals Herselt

Volg ons op facebook

Facebook Pagelike Widget

Chalet Rivals is gelegen in de zonnige kempen te Herselt België, aan het bosgebied de hertberg (310 hectare) wat deel uitmaakt van het natuurgebied de Merode. De chalet is gelegen aan een doodlopend grindweggetje (niet in een vakantiepark). De chalet heeft een ramp/brug om binnen te komen. Binnen in de chalet zijn alle ruimtes op hetzelfde verdiep (dus geen trappen). De vloer is beton met daarop tegels. De chalet heeft 3 volwaardige slaapkamers (geschikt voor 6 personen), een ruime badkamer met wasmachine en een ruime woonkamer van 36 m2.  Bovendien kunt u genieten van het terras dat grenst aan de keuken en de woonkamer. Mocht het echt warm worden, blijft de chalet en het terras aangenaam door de grote eikenbomen!

Buiten vindt u een grote tuin van 1500m2 met een omheining van 1 meter hoog. In de tuin vindt u een overdekte lounge waar u kunt genieten van bv een glaasje wijn. Ook vanop het terras heeft u een mooi zicht over de tuin. De tuin zit vol vogels zoals de specht, kwikstaart, mussen, koolmees enz maar ook de buizerds komen regelmatig even boven de chalet vliegen. 

Vanaf de chalet beginnen verschillende wandellingen die u zo lang kunt maken als u zelf wilt door bossen en vennen. In de chalet zijn verschillende wandelkaarten beschikbaar, maar ook voorgestelde wandelingen. Ook de kaart van de wandelknooppunten is er, zodat u evt makkelijk uw route kunt volgen met de wandelknooppunten app 🙂 

Chalet Rivals is de ideale basis als u van fietsen of mtb houdt. De fietsen kunnen in de overdekte garage gezet worden. Ook hiervoor zijn kaarten beschikbaar.  

Logiesdecreetnummer Toerisme Vlaanderen 388881